27 Nisan 2018 Cuma

Ardahan Çıldır aşıkşenlik derneği duyurusu



KAMUOYUNA DUYURU
1) Değerli Üyelerimiz, Âşık Şenlik Kültür Derneği Olarak, 3 Yılda Bir Mayıs Ayında Gerçekleşecek Olan Seçimli Genel Kurulumuz ve Aynı Zamanda Tüzük Tadili Değişikliğinde Yapılacağı Genel Kurulumuz: 06/05/2018 Pazar Günü Saat 09:30 da Çoğunluk Sağlanmaması Halinde 13/05/2018 Pazar Günü Saat 09:30 da Âşık Şenlik Kültür Derneği Genel Merkezinde Yapılacaktır. Tüm Üyelerimize Duyurulur.

2) Değerli Üyelerimiz; Dernekler Kanununa Göre Tüm Üyelerimizin Üye Aidatı Borcu Ödeme Zorunluluğu Vardır. İlgili Kanuna Göre, Dernek Yönetim Kurulu Olarak Almış Olduğumuz Karar; Dernek Üyelerimizden 2015 ile 2018 arasında 3 yıllık süre içerisinde üyelik borcu olanlar ayrı bir listede gösterilerek pasif üye listesi hazırlanacak ve son 3 yıl temel alınarak, toplam üyelik borcu tutarını ödeyerek alacakları makbuz karşılığında, pasif üyelikten aktif üyelik durumuna geçerek genel kurulda oy kullanma hakkına sahip olabileceklerdir.

3) Değerli Üyelerimiz; Seçimlerde oy kullanma hakkına sahip; üye aidatını ödeyen ve cep telefonlarından mobil aidatı kesilen üyelerimiz, aktif üyelik listesi hazırlanmış olup listeden üye numaralarını kontrol edip oy kullanabilecektir.

,4) Aktif ve Pasif Üye Listesi, Derneğimizde Birkaç İçerisinde Dernek Lokalinde Asılacaktır. Listeden Üyelik Durumunuzu Öğrenmenizi Rica Ederiz.

TÜM KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR!!!
ÂŞIK ŞENLİK KÜLTÜR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Adres: GÖZTEPE MAHALLESİ, MASLAK CADDESİ, 2335. SOKAK, NO: 4/A, BAĞCILAR / İSTANBUL
Telefon: 0553 926 74 75
DERNEKLER ORG - TÜRKİYENİN EN KAPSAMLI DERNEK SAYFASI BLOGU VE SİTESİ DERNEKLERORG SİTEMİZDE DERNEKLER FEDERASYONLAR CEMİYETLER VE ODALAR İLE İLGİLİ HABERLERE ERİŞEBİLİRSİNİZ dernekler org blogspot com tr #DERNEK #DERNEKLER #ORG #STK #CEMİYET #İNTERNET #HABER #GAZETESİ #HABERLERİ #DERNEKLERİN #İNTERNET #HABER #GAZETESİ
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post