6 Ekim 2018 Cumartesi

Maltepe Ardahanlılar derneğinden basın açıklaması



Maltepe Ardahanlılar Dernek yönetimi bir basın açıklaması ile gündemi değerlendirirken yaklaşan yerel seçimler konusundaki tutumunu ortaya koydu
Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Yaşar Geler imzası ile yayınlanan basın açıklaması şöyle:
"Maltepe Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu 4 Ekim 2018 günü yapmış olduğu olağan yönetim kurulu toplantısı sonrasında aşağıdaki açıklama ve bilgilendirmelere ihtiyaç duymuştur. Buna göre;
1- Batman’ın Gercüş ilçesinde yol yapımı çalışmalarının emniyetini sağlamak üzere görev yapan askeri birliğimize yapılan ve 8 askerimizin şehit edilmesiyle sonuçlanan saldırıyı nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı dilerken, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
2- Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak, yaklaşan genel seçimler sürecinde özellikle Maltepe ilçesinde var olan Ardahan nüfusunun temsil edilmesi konusunda ilgili tüm siyasi partilerle görüşmeler yapılarak listelerinde Ardahanlı hemşerilerimize yer verilmesi ve seçilebilir sıralardan listeye konması için girişimlerde bulunulmasını ve hemşerilerimizin bulunduğu listelere destek verilmesini önemsiyoruz.
3- Maltepe ilçesinde Ardahan ve Ardahanlılar adına yapılacak olan tüm etkinliklerde temsile yetkili dernek Maltepe Ardahanlılar Derneği’dir. Maltepe Ardahanlılar Derneği dışında, kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan istek ve taleplerin değerlendirilmemesini ve kamu kurum ve kuruluşlarınıza derneğimiz adına yapılan başvurularda derneğimizin bilgilendirilmesini önemle arz ediyoruz. "
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

05 Ekim 2018
Yaşar GELER
Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı

#dernekler #org #dernek #stk
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post